dimecres, 30 de gener del 2013

si, m'agrada la moda!

                                                    

Doncs si, m'agrada la moda i la segueixo, tot i que no vesteixo amb les últimes tendències.
M'encanta la roba "vintage" i remenar a les botigues de segona mà sempre que tinc temps. Sóc fidel des de fa anys a les marques que em fan sentir còmoda com Sita Murt, Lurdes Bergada ,Hoss ,Miriam PonsaTxell Miras, TCN i el meu últim descobriment, Teresa Helbig que m'encanta!, i tindré la oportunitat d'assistir aquest 18 de Febrer a la presentació de la seva nova col·lecció a Madrid al MMBFW!
Aquestes son les dissenyadores que formen part del meu armari i que vesteixo el meu dia a dia, disseny personal i còmode. Gairebé sempre acostumo a vestir de negre, es elegant i "casual" i el més important, estilitza!;))
M'agrada barrejar estils i textures de teixits diferents, trobo que té una similitud amb la manera que tinc de treballar els espais, en aquests busco textures i materials nous partint d'una base blanca (no puc concebre un espai sense partir d'aquest color) i ho personalitzo amb alguna peça especial, per donar un caràcter una mica eclèctic.




Aquesta setmana amb motiu del 080 bcn fashion week , he anat a la presentació de la nova col·lecció de la Miriam Ponsa al Dhub. M'encanta assistir a aquesta mena d' events, sempre veus o aprens alguna cosa nova. La col·lecció per cert m'ha encantat, fidel al seu estil, barrejant textures i portant-nos per la transhumància.
Aquest any hi he anat amb algú molt especial que va aparéixer a la meva vida ara fa una mica més de dos anys, i si ha quedat. Gemma, com sempre Fantàstic!;)



2 comentaris:

  1. Hola Su, la meva primera incursió dins el món de la la Moda i el fet d'anar-hi de la teva mà.... Com era d'esperar l'experiència ha valgut molt la pena. A més del fet de poder conèixer millor la feina de la Miriam Ponsa: m'ha agradat molt: jove, natural i sobri. Enhorabona!!

    ResponElimina
  2. M'encanta seguir el teu blog!! Segueix així guapa!!!

    ResponElimina