dilluns, 18 de febrer del 2013

Espelmes





Volia escriure un post amb idees de disfresses fetes a casa, però no he tingut temps i ja ha passat el Carnaval,.! així que he decidit parlar-vos de les espelmes, i donar-vos unes quantes idees "handmade" per crear espais amb aquest atrezzo.


Que dir de les espelmes que ja no sapigueu.. El seu significat es literal "il·luminar la foscor", no té simbologies ocultes ni res per l'estil a nivell material, a nivell espiritual si que s'utilitzen per milers de rituals, per purificar, invocar, rituals de persuasió, d'èxit...però no ens posarem místics ara..;)

Jo sóc partidària,sempre, de l'espelma de color blanc, els colors també diuen molt i signifiquen coses diferents, però us ho explicaré en un altre post que es un tema força interessant..ja veureu!
La espelma blanca ,segons la filosofia budista, simbolitza puresa, calma i serenitat. I si podria afegir sensualitat .

Jo acostumo a encendre espelmes cada dia i per ocasions diferents,això si, sempre blanques,m'encanten! crec que aporten màgia als espais i la sensació de calidesa i pau s'accentua.

Seguint la meva filosofia de "slowdesign" us he fet una selecció de espelmes que podeu fer tots a casa vostra i que de ben segur ajudaran a crear un espai mes confortable i únic. Espero que us agradin tant com a mi!



















font de les fotografies:Pinterest

1 comentari:

  1. Gràcies, Su, comparteixo la passió per les espelmes. Creen un ambient, con tu dius ... màgic, que només pots aconseguir a casa.
    Per cert, algú sap on puc aconseguir una espelma amb olor a peònia?

    ResponElimina