dilluns, 11 de febrer del 2013

La meva setmana del disseny a Estocolm.

Passejant pel centre de Estocolm

M'ha agradat tant aquesta ciutat que no sé si parlar-vos de la fira, o de la ciutat, o de la fira alternativa que hi ha al carrer i als showrooms, o recomanar-vos locals que em van recomanar al seu moment i que han estat fantàstics.. Hi ha tantes coses que us vull ensenyar, que he decidit fer-vos una selecció de fotografies del que he vist i he viscut aquests 5 dies, perquè a vegades, val mes una imatge que mil paraules ;)

 El centre de la ciutat a les 6 de la tarda.
 En una de les tantes illetes que formen Estocolm, es concentren més de 70 museus  en mig del silenci i  rodejats de boscos.En aquesta illeta vam passar un matí per visitar el Museu d'art contemporani i d'arquitectura. 

 A la zona del Sofo ,vam dinar al restaurant BRUNO Molt recomanable! No hi ha plats vegetarians però jo em vaig demanar, un arròs amb verdura al curry bonissim!!(gambes i musclos se'ls va menjar la Marta;)

 Un local molt eclèctic i molt "cool" es el Snickarbacken 7. Una taula llarguissima on tothom seu i comparteix, 2 botigues de roba i d'atrezzo per la llar a dins del local el fa molt especial! Aqui vam quedar amb una blogger que parla sobre disseny , Emma Fexeus,que ens va parlar una mica sobre disseny nòrdic i de la ciutat. Mireu quines tasses mes "vintage" i petites..!;)

 Coberta en forma de bòveda de plàstics ondulats i serigrafiats a una de les zones de descans de la fira
 La recepció de la fira, estava dissenyada i fabricada en foam de color blanc, simulant el moviment de l'aigua i creant petites zones de descans. 
 Exposicions de algunes de les escoles de disseny d'Estocolm. Sortiran molt bons dissenyadors, segur! les exposicions t'atrapaven a observar-les una bona estona i els productes segueixen tots o gairebé tots, la filosofia de l'"slowdesign". La fusta mes utilitzada, el bedoll blanc, tan típic de Suècia.
 Frontal d'una calaixera, que a mesura t'hi anaves acostant t'apropava a la sensació d'estar enmig d'un bosc. Desprenia una olor de fusta boníssima!

 Una de les parts divertides de la "setmana del disseny" a qualsevol ciutat, són els cocktails que s'organitzen als showrooms. Nosaltres vam tenir la sort d'estar a les dos festes mes "cool" de la "Stockholm design week". Una a ZERO i l'altra a FORM US WITH LOVE. Vam conéixer a gent molt divertida i molt interessant. I lo millor de tot és que vam riure MOLTÍSSIM!!!

 Ens van recomanar un restaurant d'hamburgueses, també vegetarianes!! VIGARDA, a les galeries MOOD, actualment  un local que està molt de moda, és d'un xef reconegut a Suècia, Melker Andersson, i el més increïble ..,és econòmic!;) 

 Imatges de diferents racons de la ciutat. Va nevar cada dia i les temperatures no pujaven dels  0º, -2º.

 Acabo amb una imatge similar amb la que he començat el post i molt representativa de la vida a Estocolm dels meus 5 dies allà. Silenci,calma,i "slowlife".
See you soon Stockholm!

2 comentaris:

  1. Ha estat un viatge increïble!!! No em canso de mirar les fotos, he après taantes coses... ;)

    ResponElimina
  2. Hola Susana!

    He encontrado tu nombre en el account de Instagram de Emma Fexeus y aquí estoy. Tienes un blog muy bonito: tus fotos tienen una atmósfera encantadora!

    Elena
    http://facingnorthwithgracia.blogspot.com

    ResponElimina