divendres, 19 d’abril del 2013

Colors


Aquesta primavera al nostre newsclipping parlem de colors! Si, si ja sé que com a professional no els acostumo a treballar, per raons que ja he explicat vàries vegades..(atemporalitat, confort visual,calma, serenitat..) però aquesta primavera ens hem encoratjat i hem fet una excepció, aviat podreu llegir-lo ;)




No vull parlar de feina aquí, però si parlar-vos dels colors des de la visió més energètica, el que segons la cromoteràpia signifiquen alguns dels colors o com els apliquem a la nostra manera de vestir. Ara que, parlant de vestir, si el negre simbolitza com diuen alguns, pessimisme, falta d'energia i motivació, jo reinaria aquests adjectius, i us puc assegurar que sóc ben bé el contrari ;) tot i que aquest enllaç em deixa d' autoritària i poderosa, no sé que es pitjor 0_0 dime-que-colores-llevas-y-te-dire-quien-eres

Contra gustos,colors! Així que aquí us deixo alguns dels colors més utilitzats i la seva simbologia, i un enllaç perquè pugueu aprofundir amb el tema coloursMean 


-El blanc aporta calma i serenitat, és el color de la puresa i ajuda a mantenir l’espai net energèticament. És el color de la llum, la bondat, l’ optimisme, la perfecció..

-Verd, és el color de la naturalesa , s'aplica per regular la son i equilibrar els nervis ,aportar calma i significa “vida nova”

-Blau, és el color de la pau i la tardor i aporta serenitat i calma, ajuda al poder de la paraula i la voluntat.

-Groc, és el color del canvi estacional, ens aporta un estat d’alerta, confiança i reforça l’atenció i  l’actitud en l’aprenentatge

-Taronja, és el color del despertar, és un color fantàstic per combatre la falta de ganes i motivació i alleuja el cansament. Reforça la cordialitat i la bondat.

-Indigo, és el color de la creativitat i la inspiració, i evita els problemes de la vista i la audició.

-Vermell, és el color de l’estiu, simbolitza la força, la passió i l’acció i és fantàstic per combatre la anèmia i la falta de ganes(depre)

-Fúcsia, és el color de l’hivern i enllaça amb tot el relacionat amb la ment, reforça la meditació, imaginació i és fantàstic per combatre la migranya.

-Negre, és el color l'elegància ,el poder i el misteri i el seu ús ens aporta pau i silenci.

#anècdota Amb l' Alex, la meva parella, si mai parlem d'algun color com per exemple el "gris marengo" o "el verd meló", que són dos colors que m'atrauen força, sempre em fa la mateixa broma de El verd meló no és una fruita? nooo, és un color!;) #paciència



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada