dimarts, 9 d’abril del 2013

l'hem pogut vèncer



El meu fill fa un temps que té por a la nit. Quant arriba l'hora d'anar a dormir, a casa meva és a les 21h per anar bé, la meva filla ja fa estona que ho està fent, ella a les 20h ja no és persona, pobreta..amb això no us penseu que som una familia d'aquestes afortunades que els seus fills dormen tota la nit, els meus es desperten 50 cops. A casa nostra hi ha mes activitat de nit que dia, no té res d' "slow" les nostres nits ;)

Bé, a lo que anava, perquè si parlo d'aquestes hores de nit necessito 5 posts almenys, com que abans d'anar a dormir hem d'encendre totes les llums, estirar-nos amb ell, llegir un, dos o cinc contes fins que es relaxa i entén que els monstres no existeixen i que ja procurarem nosaltres que no vinguin. Hem descobert una manera molt efectiva d'eliminar-ne qualsevol rastre.

Un pot amb esprai, una mica d'imaginació amb als dibuixos i adhesius, no oblideu que són monstres divertits i simpàtics els que volem neutralitzar ;) i a dins una barreja d'aigua i espígol (o qualsevol aromàtica va be, sempre i quant deixi bona olor, aquest es el secret;) i Epaté!! monstre eliminat , la factura de la llum torna a la normalitat i no t'has deixat la veu explicant contes.


I com que els monstres ja els tenim controlats, ara els pintem i ens ensenyen els colors de les emocions.



 "El monstre de colors" un conte que posa colors a les emocions, que us recomano molt i molt! també hi ha un quadern per pintar-les ..preciós!



Sort!!!

1 comentari: