dimarts, 14 de maig del 2013

joc de llum

El diumenge passat vaig passar el dia només amb la meva filla, perquè els homes de la casa estaven amb els seus amics.. 
Vam estar pintant un quadre, i llegint contes, vam plantar floretes i vam jugar amb la llum.. si, si, com ho llegiu, va ser un moment molt màgic..

Estàvem a la meva habitació estirades al llit i de cop ella va veure qui hi havia una llàgrima de llum al terra (que venia de la finestra del sostre) però ella no trobava d' on sortia, i va començar a jugar amb els reflexes, amb les ombres, buscant la llum.. va ser un moment preciós que vaig poder fotografiar i vull deixar-lo plasmat al meu blog. #slowlife



Que màgic poder ensenyar-los el poder de la llum, modulant sensacions i reforçant el benestar. 
La llum, un dels elements invisibles indispensable a la meva feina i que sense ell res seria igual..i que la meva filla amb tan sols 21 mesos ja ha descobert la seva importància..

Per cert, estàvem escoltant "bicicletes" de Blaumut, que no sé perquè , però m'emociona i molt! Serà perquè també parla de la llum de contra hivern..? Les coses no passen perquè si.. 




1 comentari:

  1. La foto preciosa!! Buscava una definició per la llum de contra-hivern i m'ha sortit la teva pàgina. Serà que també escoltava Bicicletes perquè també ha tingut un significat per a mi ;)

    ResponElimina