dimarts, 2 d’abril del 2013

Te verd


Ho confesso.. des de fa anys estic enganxada al te , i sobretot al verd.;)
Vaig començar bevent te de casualitat a Dublín fa gairebé 7 anys, el primer cop no em va agradar gaire que diguem, però a mesura que vaig anar descobrint que hi ha moltíssimes varietats, olors, blends, m'he tornat una mica sibarita amb el tema ;) i em bec de 4-5 tes al dia.

El te verd es bo per gairebé tot, o si més no així ho vènen..jo només sé que a mi m'agrada i molt i m'ajuda a mantenir-me be i en forma i ara que comença l'estiu i estem començant "operació biquini" és més que fantàstic el blend de te verd amb aloe vera. 

Beure te en general m'ajuda a aprendre a no ser tan impacient, si si com ho llegiu! sóc una persona bastant impacient i el fet de preparar-me un te, esperar que es refredi una mica, perquè més d'una cremadeta m'enduc;) i beure'l tranquil·lament mentre treballo, llegeixo, o amb companyia..em serveix d'exercici per ser més pacient el dia a dia.

Una de les coses que també m'enganxa d'aquest ritual, per dir-ho d'alguna manera, és la col·lecció de teteres, mugs, tasses, filtres, pots i potets que tinc per cada te, per servir amb depèn de qui i on, si a la cuina, a la terrassa, a la sala.. això us pot semblar una mica esnob i alguns estareu pensant que d'altres problemes teniu com per pensar en quina tetera servir el te, ho entenc, jo també, però aquests detalls fan que la vida sigui més divertida i si més no, mes còmoda visualment  ;)

Us deixo algunes imatges de les meves teteres, els meus moments i algunes recomanacions de locals per prendre un bon tè amb tot el que comporta.. #slowlife ;)

 aquesta és la primera que vaig tenir, es especial.
 el meu tè de bona nit amb el meu llibre actual
 amb la meva princeseta.

 ben acompanyada
 una mica vintage
 amb un toc oriental
amb rajoles hidràuliques i la tetera de bodum
Akashi, www.akashigallery.com es una teteria i tapes japoneses a Barcelona que serveixen el te així de bé i t'expliquen molt bé el procés. Molt recomanable!

Teteria Usagui www.jamata.es/usagui-teteria-cafe/ també molt recomanable 

 Per comprar un bon tè i especialistes en blend www.tealosophy.com i la botiga és una monada. També a Barcelona.

Per comprar per internet aquí trobareu de tot tes del mundo

Recorda, slowly...;)

i que aviat serà el meu aniversari..;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada